Tartışmanın Sonu Ölümle Bitti: Polis Soruşturma Başlattı

Çilem’in sır ölümü! Erkek arkadaşından şikâyetçi olmuştu

Çilem Büşra Yılmaz ile Serkan Ö. arasında yaşanan tartışmanın ardından Serkan Ö. evden ayrıldı. Ancak bir süre sonra Büşra Yılmaz, Serkan Ö.’yü cep telefonuyla görüntülü arayarak konuştu. Görüşmenin sonrasında Serkan Ö., polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Evin penceresinden içeri giren itfaiye ekipleri kapıyı açarak yerde hareketsiz yatan Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından polis intihar ihtimali üzerinde dururken, kesin ölüm nedeni otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

Gözaltına alınan Serkan Ö. ifade verirken, “Büşra 3 gün önce arabama zarar vermeye çalışırken sol kolunu kırmıştı. Eczaneleri gezip kolluk ve yakı aldım. 5 Haziran tarihinde saat 20:00 sıralarında Büşra’nın ikametine geçtim. Kendisine aldığım malzemeleri kapıya asarak adresi terk ettim. 10 dakika sonra beni arayarak eve çağırdı. Malzemeleri koluna tek takamayacağını söyledi. Alkollüydü, kendisine yardım edemedim annesini aradım ulaşamadım. Beni görüntülü aradı. Polisi ve ambulansı aradım” şeklinde konuştu.

Büşra Yılmaz’ın, 2 Haziran’da kolunun kırılması sonrasında Serkan Ö.’den şikayetçi olduğu öğrenildi. Serkan Ö. 3 Haziran’da ifade verdi ve serbest bırakıldı. Ancak öğrenildiğine göre Yılmaz daha önce Serkan Ö. hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.