TBMM Şeref Holü’nde Kayıt İşlemleri Gerçekleştirildi, Milletvekilleri Yöresel Ürünlerini İkram Etti

Vekiller kayıt yaptırıyor: Mazbataya eli boş gelmediler

TBMM Şeref Holü’nde kayıt işlemi, dün birçok milletvekili tarafından gerçekleştirildi. Adalet Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Yeşil Sol Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Yeşil Sol Parti Eş Genel Başkanı Çiğdem Kılıçgün Uçar da kayıt işlemleri sırasında yer aldılar.

Kayıt işlemlerinin yanı sıra vekiller, Meclis görevlileri ve basın mensuplarına yörelerinin ürünlerini ikram ettiler. AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, eşi İlknur ve oğlu Ali Hamza ile birlikte Gaziantep baklavası ikram ederken, Bingöl Milletvekili Fevzi Berdibek ise bal ve kavurma ikram etti. CHP listesinden seçilen İçel Milletvekili Mehmet Emin Ekmen de cezerye ikram etti.

Milletvekili seçimlerinde Giresun tarihinde ilk defa bir kadın vekil seçildi. Mazbatasını alan CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, dün TBMM’de kaydını yaptırmak için hazır bulundu ve Meclis personeli ile basın mensuplarına Giresun’un meşhur ürünü olan fındığı ikram etti.