Zafer Partisi lideri Mustafa Özdağ: “Türkiye Olarak Mı Kalsın? 13 Milyon Sığınmacı Gitmeli Mi?”

Özdağ ‘ikna’ya başladı

Özdağ: “Türkiye Olarak Mı Kalsın? 13 Milyon Sığınmacı Gitmeli Mi?”

Zafer Partisi’nin lideri Mustafa Özdağ, ülkemizde süregelen sığınmacı sorununa dair bir paylaşımda bulundu. Özdağ, Kılıçdaroğlu ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını içeren görseller paylaşarak, “Güzel ülkemiz göçmenistan mı olsun? Türkiye olarak mı kalsın? Türkiye diyorsan…” mesajını iletti.

Ayrıca Özdağ, “28 Mayıs bir referandum. 13 milyon sığınmacı gitsin mi kalsın mı? Erdoğan dersen kalacaklar ve sayıları artacak. Kılıçdaroğlu dersen gidecekler ve yenileri gelmeyecek. Kılıçdaroğlu’nun bu sözüne kefilim. Yollayacağız” şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

FOX TV’de İlker Karagöz’ün sorularını yanıtlayan Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi kurtaracak projeyi kabul ettiği için desteklediklerini söyledi. Özdağ ayrıca, Zafer Partisi’nin güvenlik ve sığınmacıların geri dönüşü konusunda görev üstleneceğini, ancak hangi bakanlıkların nasıl olacağı hakkında daha sonra detaylı bilgiler vereceklerini belirtti.

Son olarak, Özdağ, “Sığınmacılar meselesini çözmeyen bir Türkiye, hiçbir meselesini çözemez. Sonra ‘Elim kırılsaydı’, ‘Bu domates neden bu kadar pahalı, kiralar neden yüksek’ demeyin sakın.” ifadeleriyle sığınmacı sorununun ülkenin diğer sorunların temelinde yer aldığını vurguladı.