Devlet Bahçeli: “Türk Milleti Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılını Oylayacak”

En mühim seçim

MHP Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın lideri olan Devlet Bahçeli, Ordu ve Tokat’taki mitinglerinde yaptığı konuşmada, seçimlerin sağduyulu, sakin ve huzurlu bir şekilde gerçekleşmesini umduğunu dile getirdi. Türkiye’nin yaklaşık 77 yıllık çok partili siyasi hayatında en önemli seçimlere doğru geri sayım başladığını ifade eden Bahçeli, Türk milletinin seçimlerde, Cumhuriyet’in yeni yüzyılını oyladığını belirtti.

Karşısındaki güruhun demokrasi katili olduğunu söyleyen Bahçeli, CHP’ye oy veren kardeşlerine seslenerek Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümüne birlikte sahip çıkmaları çağrısında bulundu. İYİ Parti’ye oy veren kardeşlerinin de bu şerefe dahil olmalarını isteyen Bahçeli, CHP ve İYİ Parti yönetimlerinin yoldan çıktıklarını ve oyunun büyük olduğunu ifade etti. Senaryonun karanlık olduğunu belirten Bahçeli, Cumhuriyet’in yeni yüzyılında Allah’ın izniyle terör musibetinden kurtulacaklarını söyledi.

Bahçeli, liderleri ve hükümetleriyle birleşip küresel yağmaya direnerek, vandallığı sorgulayan liderlerin ve hükümetlerin gönderilmek istendiğini ifade etti. Ancak doğru zaman ve doğru lider olan Tayyip Erdoğan’a Allah’ın izniyle diş geçiremeyeceklerini belirten Bahçeli, MHP ve Cumhur İttifakı olarak buna izin vermeyeceklerini kaydetti.