İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rize ve Trabzon’daki Halk Buluşmalarında Halka Seslendi.

Rize ve Trabzon’da gemi yan yattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Rize’deki Halk Buluşması’na katılmak üzere şehre gitti ve daha sonra Trabzon’da halka seslendi. Konuşmasında, demokratik, özgür ve güvenli bir geleceğe odaklanacaklarını, sorunun değil çözümün sahibi olacaklarını belirtti. Türkiye’nin güçlü bir ülke yolunda emin adımlarla ilerleyeceğinden emin olduğunu söyleyen İmamoğlu, İstanbul’u bugünkünden daha iyi bir hale getirmek için çalıştığını ve kendisinden sonraki yöneticiye de pırıl pırıl, bütçesi ve sistemi iyi yönetilen bir şehir bırakacağını vurguladı.

Milleti korkutmaya ve ürkütmeye çalışanların başarısız olduklarını belirten İmamoğlu, Türk milletinin korkusuz ve kendine güvenen bir millet olduğunu söyledi. 15 Mayıs’tan sonra güvenli ve sağlam bir şekilde yol almaya devam edeceklerini belirten İmamoğlu, devlet yönetimini bir gemi yönetmekle benzer tuttu ve geminin yanlış yüklenmesi durumunda batırdığı gibi, haksız yönlendirmelerin de devletin kaynaklarını tükettiğine dikkat çekti.

İmamoğlu, devletin kaynaklarını eşit dağıtacaklarını, hizmetlerin ve yatırımların tüm Türkiye’ye eşit şekilde dağıtılacağını söyledi ve sözlerini “Güçlü bir ekibiz. Diğer tarafta ise 1 oy için her türlü hakareti yapan yandaşlar var. Mansur Yavaş mı hain, Ekrem İmamoğlu mu vatan haini? Kimse bu şekilde insanları aşağılamaya kalkmasın” diyerek tamamladı.