Meral Akşener: “Tüm Türkiye Vatanseverdir” Dedİ Ve Seçimlerde Yapılan Hakaretleri Kınadı

Her vatandaşımız vatanseverdir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli’de düzenlenen mitinge katılarak halka seslendi. AK Parti’nin Denizli’deki binalara astığı ‘Denizlim vatanını böldürmez’ ifadesinin yer aldığı afişi gören Akşener, “Denizlililer vatanseverdir. Türkiye’de yaşayan her vatandaşımız vatansever ve bayrak severdir” diyerek, tüm Türkiye’nin birlik içinde olduğunu vurguladı.

Son dönemde seçimlerde yapılan hakaretlerin ve aşağılamaların artarak devam ettiğine dikkat çeken Akşener, üzüntüsünü dile getirdi. Ülkemizi yönetmiş bir siyasetçinin kendilerine “işgalci” ve “darbeci” gibi hakaret dolu ifadelerle seslendiğini belirterek, milli iradeye yapılan bu tür saldırıların kabul edilemez olduğunu dile getirdi. Ayrıca, Ankara’da katledilen genç bir akademisyenin faillerinin hala bulunamadığını ve yetkililerin bu konuda yeterli çalışma yapmadığını savunarak, bu konuda acil adımların atılması gerektiğini söyledi.

Akşener, son olarak, Anneler Günü’nde kendilerine hakaret edenlere gereken dersi vermek için herkesin Kemal’e ve Meral’e bir oy vermeleri gerektiğine vurgu yaparak konuşmasını tamamladı.