Günün Şampiyon Tercihleri ve Misli Yazarlarının Değerlendirmeleri

Lille – Lens, Cadiz – Granada ve Hull City – Stoke City karşılaşmaları için Misli yazarlarının tahminleri ve analizleri

Misli'den Günün Şampiyon İddaa Tercihleri (29 Mart 2024)

Günün Şampiyon Tercihleri

Lille – Lens karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, iki takımdan da gol bekliyor.

Yusuf Kenan Çalık’a göre, Kuzey derbisi iki takım için Şampiyonlar Ligi’ne gitmek için kritik bir maç. Ev sahibi Lille’de uzun süredir sakat olan Angel Gomes’a ek olarak eksikler bulunmakta. Lens’ta ise milli takım arasında iyileşen ve antrenmanlara başlayan 7 oyuncu var. İki takımın da skor üretebileceği tahmin ediliyor.

Cadiz – Granada karşılaşmasında ise Misli yazarı Alper Öcal, ev sahibi Cadiz’i favori görüyor.

Alper Öcal’a göre, Cadiz son 4 maçında sadece 1 kez yenildi ve ev sahasında güçlü performanslar sergiledi. Granada ise ligin en kötü savunmasına sahip. Bu nedenle Cadiz’in kazanacağı düşünülüyor.

Hull City – Stoke City mücadelesinde ise Misli yazarı Premier Lig Türkiye, sahasında Hull City’i avantajlı görmekte.

Premier Lig Türkiye’ye göre, Hull City milli arada moral depoladı ve playoff’a kalmayı hedefliyor. Stoke City ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Ev sahibinin güçlü formda olduğu ve galibiyete yakın olduğu ifade ediliyor.

Siz de Misli’ye üye olarak, Şampiyon Oran kampanyasından yararlanabilir ve daha yüksek oranlarla kazanç elde edebilirsiniz. Misli’den yeni üyeler için koşulsuz 50 TL hediye sizi bekliyor!

NBA Heyecanı: Atlanta Hawks ve New Orleans Pelicans Galibiyetle Ayrıldı

Atlanta Hawks, Boston Celtics’i Uzatmada Devirdi

NBA’de normal sezon heyecanı Atlanta Hawks ile Boston Celtics arasındaki mücadele ile devam etti. State Farm Arena’da oynanan karşılaşmada Dejounte Murray’nin son saniye basketi, Hawks’a 123-122’lik galibiyeti getirdi. Bu sonuçla Atlanta, üst üste 4. ve toplamda 33. galibiyetine ulaştı. Dejounte Murray 44 sayı ve 7 asistle maçın en skoreri olurken, Bogdan Bogdanovic 24 sayı, De Andre Hunter ise 21 sayıyla galibiyete katkı sağladı. Boston Celtics’te ise Jayson Tatum 31 sayı ve 13 ribaund, Derrick White ise 22 sayı ve 7 ribaund ile mücadele etti.

New Orleans Pelicans, Milwaukee Bucks’ı Yendi

Bir diğer karşılaşmada ise New Orleans Pelicans, Milwaukee Bucks’ı 107-100 mağlup etti. Zion Williamson’ın 28 sayı ve 5 ribaundu, C.J. McCollum’un 25 sayı ve 7 asisti ve Jonas Valanciunas’ın 17 sayı ve 10 ribaunduyla Pelicans galibiyete uzandı. Milwaukee Bucks’ta ise Giannis Antetokounmpo’nun 35 sayı ve 14 ribaundluk performansı yetmeyince, Damian Lillard ve Malik Beasley’in 20’şer sayılık katkıları mağlubiyeti engelleyemedi.