Orkun Kökçü’nün Benfica Macerası

Orkun Kökçü için transfer hamlesi! Açıklamaları sonrası kadro dışı kalmıştı, Süper Lig ihtimali...

Orkun Kökçü’nün Benfica Macerası

Feyenoord’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Orkun Kökçü, yüksek bir transfer bedeli karşılığında Benfica’ya transfer olmuştu. Ancak Portekiz ekibinde istediği fırsatları bulamayan genç futbolcu, çarpıcı açıklamalarla gündeme gelmiş ve kadro dışı kalmıştı.

Orkun Kökçü’nün Eleştirileri

Orkun Kökçü, Benfica’da hissettiği özel muameleyi almadığını belirterek şunları söyledi: “Buraya geldiğimden beri beni özel hissettiren biri olmadı. Buna teknik direktör Roger Schmidt de dahil. Ben ileriyi düşünen biriyim, ileriye attığım paslarla tanınırım. Benfica için daha fazlasını verebilirim.”

23 yaşındaki futbolcu bu açıklamalarının ardından kadro dışı bırakılmıştı. Benfica Teknik Direktörü Schmidt ise Orkun’un yeteneklerini sahada göstermesi gerektiğini vurgulamıştı.

Türkiye’ye Dönüş İddiaları

Record’un haberine göre, Beşiktaş Orkun Kökçü’ye teklif yapmış ancak genç futbolcu Türkiye’ye dönmek istemediğini belirtmişti. Daha önce Beşiktaşlı olduğunu açıklayan Orkun, “Beşiktaş’ta oynamak yine de güzel bir his ve duygudur. Onu inşallah gelecekte yaşayabilirim” demişti.