İstanbul’da FETÖ Operasyonu: 12 Kişi Gözaltında

İstanbul'da FETÖ operasyonu! 12 şüpheli yakalandı

İstanbul’da, geçtiğimiz günlerde FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, 12 kişi gözaltına alındı. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 Ocak tarihinde 14 ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda aktif polis ve öğretmenler de dahil olmak üzere aralarında 12 şüphelinin tutuklandığını bildirdi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Gözaltına alınan bu kişilerin FETÖ terör örgütüne nasıl bağlı oldukları veya örgüte ne tür destek verdikleri konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak, operasyonun kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında gerçekleştirildiği ve FETÖ ile bağlantılı olduklarına dair kanıtlar olduğu belirtildi.

Türkiye genelinde FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ederken, İstanbul’daki son operasyonda yakalanan 12 kişi de bu kapsamda tutuklanan son isimler oldu. Emniyet yetkilileri, FETÖ terör örgütüne karşı mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini vurgularken, vatandaşları da şüphelendikleri terör faaliyetleri hakkında bilgi vermeye çağırdı.