Silivri ve Çatalca’da Ceset Arama Çalışmaları Başladı: Şüpheliler Ömer ve Ünal Y.’nin İfadesiyle İlgili Detaylar!

Sır perdesi aralanmaya başladı

Son dakika haberine göre, polis ekipleri tarafından sorgulanan Ünal Y. suçlamaları kabul etmezken, diğer şüpheli Ömer Y. ise cinayetleri bildiğini, hatta başka iki kişinin daha öldürüldüğünü iddia etti. Ömer Y. sorgusunda, Sevgi Demirci’nin boşandığı kocası Mücahit Polat ile onun akrabası olan Erdoğan Polat’ın da Ünal Y. tarafından öldürüldüğünü ve Cesetlerin Silivri ve Çatalca’ya gömüldüğünü ifade etti. Ömer Y. ayrıca, Sevgi Demirci’nin Erdoğan Polat’la da ilişki yaşadığını ileri sürerek, Ünal Y.’nin 2017 ve 2018 yıllarında meydana gelen iki olayı kimseye söylemediğini belirtti.

Polis ekipleri bu ifade üzerine harekete geçti ve Silivri ve Çatalca’da iki ayrı bölgede kazı çalışması başlattı. Gözaltına alınan bir kişinin de cinayetleri bildiği, ancak polise bilgi vermediği belirtildi.

Konuyla ilgili olarak detaylı soruşturma devam ederken, yakınları tarafından kayıp başvurusunda bulunulan Mücahit Polat ve Erdoğan Polat ile ilgili arama çalışmaları da sürüyor. Sabırlı olmaları ve güncel gelişmeleri takip etmeleri gerekiyor.