Siyasi Liderler Seçimler Öncesinde Topluma Seslendi: Sandığa ve Milletin İradesine Sahip Çıkın!

Millet İttifakı’ndan çağrı: Oylarınıza sahip çıkın

Türkiye’de yaklaşan seçimler öncesinde siyasi liderler, toplumun sağduyulu kararlar vermesi ve sandık sonuçlarına saygı gösterilmesi konusunda çağrılarda bulundular. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Her seçimde izlediğimiz bayat senaryoları bir kez daha sergilemeye çalışıyorlar. Milletimiz müsterih olsun. Algı oyunlarına, manipülasyonlara takılmadan bu zorlu süreci de tamamlayacağız. Yeter ki sandıklara sahip çıkalım, inanın değişim yakındır” diye belirtti.

Milletin özgür iradesinin net bir şekilde yansıması için tüm partilerin sahada yoğun bir şekilde çalıştığı bu seçimlerde, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da “Millet iradesinin net şekilde sonuçlara yansıması için tüm kadrolarımızla beraber sahadayız. İlgili kurumlara da sesleniyorum: Vatandaşlarımızın doğru haber alma hakkını geciktirmeyin” dedi.

Demokratik olgunluk içinde geçmesi beklenen seçimlerle ilgili olarak Ahmet Davutoğlu da şöyle söyledi: “Demokratik olgunluk içinde geçen seçimin sonucunu hiç kimse manipülasyonlarla, algı oyunlarıyla değiştiremez. Seçimin kesin sonucu ıslak imzalı tutanakların işlenmesiyle Yüksek Seçim Kurulu verileriyle ortaya çıkacak. Tüm kardeşlerimize sesleniyorum: Sandığımıza sahip çıkın, milletin oyuna sahip çıkın. Kazanacağız.”

Son olarak Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçimlerin sonucuna saygılı olunması gerektiğini vurgulayarak “Yoğun “Yavaşlatma+Yıldırma+Manipüle Etme” çabalarına rağmen 13. Cumhurbaşkanımız seçimin 1’incisi olarak açıklanacaktır. Her bir vatandaşımızın sandığa giren oyuna sonuna kadar sahip çıkacağız!” dedi. Siyasi liderlerin çağrısıyla, Türkiye’de seçimlerin sağlıklı bir şekilde sonuçlanması ve milletin iradesinin doğru şekilde yansıması umuluyor.