Cem Yılmaz’dan Muhabirlere Tepki, Danla Bilic YouTube’a Sadık Kalıyor, İrem Derici’ye Ceza, Ferit Karahan’ın Yeni Filmi Berlinale’ye Seçildi!

Cem Yılmaz: Konuşmayacağız abi!

Geçtiğimiz cuma günü, ünlü komedyen Cem Yılmaz, oğlu Kemal’le birlikte Levent’te tenis kulübüne gitti. Ancak muhabirlerin görüntülemesi üzerine sinirlenen Yılmaz, oğlunun önünde durarak soruları yanıtlamayacağını söyleyerek tepki gösterdi.

Kendine âşık bir kız olan YouTuber Danla Bilic, Armağan Çağlayan’ın “Gör Beni” programına konuk oldu ve kendisini anlattı. Bilic, YouTube dışındaki teklifleri reddettiğini ve kendisine yöneltilen linçlere karşı bakış açısını paylaştı. Ayrıca patatesin en hassas noktası olduğunu söyleyen Bilic, karakterinin kamera önünde yaşadığını ve gerçek hayatta kendine âşık bir kız olmadığını sözlerine ekledi.

Koronavirüs tedbirlerine uymayan İrem Derici’ye para cezası verildi. Caddebostan Sahili’nde arkadaşlarıyla maskesiz sosyal mesafesiz piknik yapan ünlü şarkıcıya, sosyal mesafe ve maske kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 4 bin 369 lira para cezası kesildi.

Yönetmen Ferit Karahan’ın yeni filmi “Okul Tıraşı”, 71. Berlin Uluslararası Film Festivali’ne Türkiye’den seçilen tek yapım oldu. Panorama bölümüne seçilen film, farklı ödüllere aday gösterilecek. Ekin Koç, Mahir İpek, Cansu Fırıncı, Melih Selçuk ve çocuk oyuncu Samet Yıldız’ın rol aldığı film; baskı ve disiplinin yoğun olduğu bir yatılı okulda hastalanan arkadaşını doktora götürmeye çalışan Yusuf’un hikâyesine odaklanıyor.