Haftanın Öne Çıkan Magazin Haberleri

Bu hafta magazin dünyası kimi konuştu?

Her hafta olduğu gibi, bu hafta da magazin dünyasında birçok ilginç gelişme yaşandı. İşte sizler için derlediğimiz haftanın öne çıkan magazin haberleri:

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Ayrıldı

Ünlü çift Hande Erçel ile Murat Dalkılıç, bir süredir birlikte oldukları haberleriyle gündeme gelmişti ancak ne yazık ki ilişkilerine son verdiler. İkilinin ayrılığına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Hadise Yeni Single’ı İle Sevenlerini Sevindirdi

Ünlü pop şarkıcısı Hadise, uzun bir aradan sonra yeni bir şarkı ile sevenlerinin karşısına çıktı. “Deli Oğlan” adını verdiği single’ı kısa sürede popüler oldu ve büyük beğeni topladı.

Barış Arduç ve Elçin Sangu Yeniden Bir Arada

Daha önce birlikte rol aldıkları “Aşk Laftan Anlamaz” dizisi ile dikkatleri üzerlerine çeken Barış Arduç ve Elçin Sangu, yeni bir proje için tekrar bir araya geliyorlar. İkilinin başrolünü paylaşacağı “Maral” adlı dizinin çekimleri yakında başlıyor.

Aslı Enver’in Yeni Filmi Heyecan Yarattı

Başarılı oyuncu Aslı Enver’in yeni filmi “Camdaki Kız”, fragmanı ile izleyicilerden tam not aldı. Film, özellikle psikolojik gerilim sevenlerin ilgisini çekeceğe benziyor.

Beyoncé, İşine Yeni Bir Boyut Kazandırdı

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyoncé, son dönemde müzik dışında da aktif bir şekilde iş hayatına atıldı. Söylentilere göre, kendi adını taşıyan bir kozmetik markası kurmak için çalışmalar yürütüyor.